Лудогорец успокои привържениците си за мачовете с Андерлехт


Лудогорец успокои привържениците си за мачовете с Андерлехт
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2028 0

Единственият български участник през сезона в груповата фаза на европейските клубни турнири - Лудогорец, успокои привържениците си, че двубоите с Андерлехт от елиминационната фаза на Лигата на конференциите няма да имат ограничения в публиката по трибуните.

Информацията от Разград идва по повод новините в медиите, че двубоите може да се изиграят с ограничен капацитет поради решения на УЕФА. 

Мачовете с Андерлехт от турнира по футбол на УЕФА Лига на Конференциите ще се играят пред публика без ограничения, съобщиха от клуба от Разград. Повод за реакцията на клуба са информации, според които се очаквали рестрикции за входа на мачовете.

"По повод подвеждаща информация в някои медии и социални мрежи, че мачовете с Андерлехт от плейофа в елиминационната фаза на Лигата на конференциите ще се играят при ограничения за феновете, ПФК Лудогорец влезе в комуникация с белгийския клуб и УЕФА. Страните потвърдиха, че двете срещи ще се играят пред публика, без никакви ограничения в броя на привържениците", се казва в официалното съобщение на лудогорци, публикувано на фейсбук-страницата.

"На 16 февруари 2023-а година "орлите" приемат Андерлехт на "Хювефарма Арена", а седмица по-късно гостуват на "Констант Ванден Сток" в белгийската столица.

ПФК Лудогорец разполага с 1029 билета за двубоя в Брюксел. Съвсем скоро клубът ще съобщи подробности за дистрибуцията и продажбата на фенските билети за срещата Андерлехт – Лудогорец, които ще бъдат на цени от 20 и 25 евро".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички