Лудогорец - Спартак Търнава по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Лигата на конференциите?


Лудогорец - Спартак Търнава по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Лигата на конференциите?
Снимка: Lap.bg

9050 0

Лудогорец започва битката си в груповата фаза на Лигата на конференциите. Първият съперник за разградчани е Спартак Търнава, като "орлите" са домакини и ще се надяват да започнат с успех европейския си поход.

Двата отбора са в група още с отборите на Фенербахче и Нордселанд, което означава, че тази вече отборът на Ивайло Петев ще търси една от "задължителните" победи в групата си. Лудогорец се представя на приливи и отливи от началото на сезона, като показа и много силна игра, но в някои двубои сериозно разочарова и допусна сериозни грешки.

През уикенда разградчани завършиха 2:2 у дома с Ботев Пд, като изравнителното попадение падна отвъд добавеното време. За днешния двубой се очаква да е на линия Сонко Сундберг, който пропусна последния двубоя заради лека контузия. Хайстер също се контузи в двубоя срещу пловдивчани и не е ясно какво е неговото състояние.  В групата няма да са Рик Джонатан и Пластун, които останаха без картотеки за Европа.

Отборът на Спартак Търнава не се намира в най-добрата си форма, като е на 7-о място в шампионата в Словакия.По пътя си до групите успя да елимира отбори като Лех Познан и Днипро-1. В състава е Роман Прохазка, известен в България  престоя си в Левски.

ТВ излъчване

Срещата между Лудогорец и Спартак Търнава е от 19:45 часа на "Хювефарма Арена" в Разград. Тя ще бъде излъчвана пряко в ефира на Макс Спорт, като ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички