Лудогорец - Шамрок Роувърс по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача?


Лудогорец - Шамрок Роувърс по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача?
Снимка: Ludogorets.com

7235 0

Тази вечер (19 юли) шампионът на България Лудогорец е домакин на Шамрок Роувърс в първи мач от втория квалификационен кръг в турнира Шампионска лига!

В първото си изпитание "орлите" отстраниха черногорския Сутиеска с общ резултат 3:0, а сега предстои сблъсък с шампиона на Ирландия, който се справи с малтийския Хибърниънс със същия общ резултат.

"Има голяма разлика между Шамрок и Сутиеска. Играят в различни системи. Ирландците са много агресивни у дома, с много играчи напред и трима отзад. Те ротират много в атакуващата част на играта. Ние трябва да се адаптираме, но също така ще се опитаме да наложим нашия стил на игра. Шамрок е по средата на сезона в местното първенство, но сме ги анализирали и знаем тяхната стратегия. Те ще бъдат агресивни и ние трябва да бъдем на високо ниво, за да се справим", заяви Анте Шимунджа преди мача.

*Ако елиминират ирландците, разградчани ще играят с хърватския гранд Динамо Загреб или македонския Шкупи в третия квалификационен кръг на най-престижния европейски клубен турнир. При отпадане от Шамрок, Лудогорец ще продължи в третия предварителен кръг на Лига Европа и там ще срещне загубилия от двойката Динамо Загреб - Шкупи.

Вижте още: ТОП КОЕФИЦИЕНТИ за Лудогорец - Шамрок!

Двубоят ще стартира в 20:45 часа и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 3". Ако нямате възможност да гледате - следете развоя на Лудогорец - Шамрок Роувърс НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички