Кирил Десподов преди Шамрок: Първите мачове винаги са по-тежки


Кирил Десподов преди Шамрок: Първите мачове винаги са по-тежки
Снимка: Ludogorets.com

2216 0

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов говори на официалната пресконференция преди първия мач от втория квалификационен кръг на Шампионска лига срещу Шамрок Роувърс. Разградчани приемат шампиона на Ирландия утре на своя стадион "Хювефарма Арена".

Звездата на родния хегемон е категоричен, че съперникът не е за подценяване. По думите му, Лудогорец ще гони задължителен успех, за да вземе предимство преди реванша.

Настроението е много добро при нас. Днес имаме последна тренировка за мача утре. Всички знаем, че няма да е лесно. Тежко ще е и трябва да сме максимално концентрирани и да вземем добър резултат утре и предимството е нужно да е в нашите ръце“, започна Десподов.

Имах проблеми в кръста, но вече се чувствам по-добре и съм на линия утре за мача. Ако минем през Шамрок, трябва да срещнем силни съперници, но първо трябва да минем Шамрок, след което ще говорим за Динамо Загреб", продължи той.

Първите мачове винаги са по-тежки. Не може да се сравняваме със срещите, които бяха в подготовката. Имахме проблеми през миналия сезон срещу Мура. Сигурен съм, че силният ни старт ще носи повече позитиви. Помните предишните футболисти, които играха тук 4-5 години и играха 2 пъти в групите на ШЛ. Млад състав сме, но и много амбициозни и даваме всичко от себе си. Лудогорец има потенциал с тези играчи и начинът, по който играем ще ни донесе успехи", каза още родният национал.

А ето кои ще са съдиите на мачовете между двата отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички