Лудогорец се разделя с трима от петимата си вратари


Лудогорец се разделя с трима от петимата си вратари
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2177 0

През лятото Лудогорец ще се раздели с трима от петимата си вратари, твърди "Тема спорт". В плановете на треньорското ръководство не влизат българите Пламен Илиев и Владислав Стоянов, както и бразилецът Ренан дос Сантос.

Клубът вече договори за следващия сезон нидерландеца Серджио Падт от Грьонинген, а също така искат да откупят правата на хърватина Кристиян Кахлина който сега е под наем, но е първи избор за рамката на Валдас Дамбраускас. Правата на Кахлина принадлежат на Горица.

Очаква се договорът на Дос Сантос да бъде прекратен. От известно време той тренира с дубъла на клуба и няма изгледи да бъде върнат в първия състав. Илиев пък ще напусне като свободен агент. Според изданието националът е постигнал договорка вече с чуждестранен клуб.

Що се отнася до Стоянов, той подписа нов договор с разградчани през миналата пролет, но сега няма да го удължава. Тежка контузия остави вратаря извън игра близо три години, а когато се завърна, отново бе измъчван от контузии. През настоящия сезон бившият национал има 6 мача за "орлите" в първенството. А има ли бъдеще в тима Кирил Десподов вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички