Лудогорец се жалва от съдийството – ощетили разградчани срещу Арда


Лудогорец се жалва от съдийството – ощетили разградчани срещу Арда
Снимка: Getty Images

1719 0

Шампионът Лудогорец е подал жалба в БФС срещу съдийството на мача срещу Арда, завършил 1:1 в Разград. Тя е насочена срещу отсъжданията на трима от реферите - страничния рефер Димитър Добр. Димитров, ВАР арбитърът Васимир Ел-Хатиб, както и асистент ВАР: Красимир Миланов, съобщава „Телеграф“.

Причината е очевадна - двата отменени гола при равенството срещу кърджалийци. Първо в 77-ата минута беше отменен гол на Густаво Нонато. При тази ситуация страничният рефер Димитър Добр. Димитров маркира засада още в реално време, а в последствие тя беше потвърдена и от хората във ВАР-буса.

Обяснението е, че Сисиньо, в началото на атаката, е бил в положение на засада. Реферите обаче не убедиха зрителите, че е така, защото не пуснаха традиционните линии по телевизията.

Пет минути преди края на редовното време бе отменено и второ попадение на Лудогорец. След корнер Георги Терзиев стреля с глава, но в опита си да изчисти Иван Коконов си отбеляза автогол.

След  проверка на ВАР и това попадение не бе зачетено заради евентуална засада на Игор Тиаго. При тази ситуация бяха опънали линии, но се видя, че краката на Тиаго и последният от Арда – Джунейт Али, са на една линия.

А ето какво каза след мача треньорът Анте Шимунджа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички