Шимунджа: Да кажем, че от Арда са късметлии, щом не им отбелязахме


Шимунджа: Да кажем, че от Арда са късметлии, щом не им отбелязахме
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1364 0

Анте Шимунджа говори след ремито на Лудогорец от 11-тия кръг в Първа лига. "Орлите" завършиха 1:1 с Арда в Разград, като през втората част ВАР на два пъти отмени попадения на шампионите. Ето какво каза специалистът:

"Започнахме наистина много добре. Влязохме добре в мача, но не бяхме добре позиционираме, когато пресирахме и се защитаваме. През второто полувреме това се промени, но отново не успяхме да реализираме. Трябва да сме доволни от промяната ни през втората част.

През второто полувреме наистина бяхме по-добри. Ние имахме възможности, но да кажем, че те са късметлии, защото не успяхме да реализираме. Това бе сложен мач след визитата ни на Бетис, но отново бяхме на високо ниво.

Много е важно, че има пауза особено за главите ни. Пътувахме много често, но за нас това е привилегия. Щом играем толкова често - значи работим правилно. Дано нашите национални играчи се завърнат здрави".

Ето как се разви самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички