EuroClubIndex вижда Лудогорец в Лига на конференциите напролет


EuroClubIndex вижда Лудогорец в Лига на конференциите напролет
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

6329 0

От сайта за предвиждания, прогнози и коефициенти за мачове EuroClubIndex не са оптимисти за шансовете на Лудогорец да излезе от групата си в тазгодишното издание на Лига Европа.

Сайтът дава 8% възможност на българския тим да достигне 1/8-финалите в турнира през този сезон като победител в групата. С най-висок процент тук е Арсенал (84). Съперниците на Лудогорец в групата - Рома и Реал Бетис, получават съответно 20 и 72%.

Друг съперник на разградчани в груповата фаза - ХИК Хелзинки, не получава и 1% вероятност, като същата е ситуацията и с кипърския Омония.

В същото време българският шампион е сред фаворитите на EuroClubIndex да завърши трети в своята група и да премине към елиминационната фаза на Лига на конференциите.

Към момента, след 2 изиграни мача в групите, Лудогорец заема втората позиция. "Орлите" победиха Рома и загубиха инфарктно от Бетис. Испанският тим е лидер в групата. В Испания пък похвалиха Лудогорец след загубата от андалусийския тим. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички