Глътка въздух? НЕ! Лудогорец с тежка задача и в efbet Лига между дуелите с Аякс


Глътка въздух? НЕ! Лудогорец с тежка задача и в efbet Лига между дуелите с Аякс
Снимка: ПФК Черно море / PFC Cherno more

1321 0

Тежка е програмата за българския шампион Лудогорец. Освен че "орлите" имат два изключително трудни и важни сблъсъци с Аякс в плейофите за влизане в груповата фаза на Лига Европа, те трябва да държат ниво и в efbet Лига. Там загубиха в последния кръг от временния лидер в класирането Черно море, а сега им предстои ново трудно изпитание - срещу Берое.

Лудогорец насочва поглед и към efbet Лига: Берое иска да остане в челото

Отборът от Стара Загора е трети в класирането, но може да бъде изместен след гостуването си в Разград. Платформата за онлайн спортни залози efbet предлага коефициент от 1,14 за успех в полза на Лудогорец, докато ставката за триумф на сметката на Берое е 22,00. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 10,25.

Те се изправят един срещу друг на "Хювефарма Арена" в Разград в неделя, 27-и август, от 21:15 часа. Точно два часа и 15 минути преди това ще започне и друг любопитен дуел от родното първенство. В него Ботев Пловдив ще опита най-сетне да постигне първа победа през новия сезон, като този път Станислав Генчев няма да води отбора след раздялата между двете страни.

Ботев Пловдив търси първа победа в efbet Лига - гостува на Етър

"Канарчетата" ще гостуват във Велико Търново на Етър. Коефициентът на efbet за това Ботев Пловдив да съумее да запише първи успех е 2,25, докато ставката за нови мъки за пловдивчани и съответно триумф в полза на домакините е 3,65. Съответно пазарът за равенство между "болярите" и "канарчетата" е оценен на 3,50.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички