Лудогорец потегли за Ирландия, Анте Шимунджа поиска втора победа над Шамрок Роувърс


Лудогорец потегли за Ирландия, Анте Шимунджа поиска втора победа над Шамрок Роувърс
Снимка: Ludogorets.com

1611 0

Родният гранд Лудогорец отпътува за Ирландия, където в утрешния 26 юли (22:00 ч. наше време) ще се изправи срещу Шамрок Роувърс в мач-реванш от втория квалификационен кръг преди груповата фаза на Шампионска лига. Първата битка в Разград завърши 3:0 за "зелените".

Старши треньорът на "орлите" Анте Шимунджа заяви, че футболистите му няма да подценят двубоя и отиват за нова победа:

"След първия мач казах, че ще излезем с голям респект и в реванша. Няма начин да подценим Шамрок. Реваншът ще е много различен, знам го. Знам разликите между двата сблъсъка. Ние сме тим, който иска да побеждава във всеки мач. Имаме манталитет на победители и искаме да спечелим отново, а не просто да се класираме".

50-годишният специалист се върна и към равенството с ЦСКА 1948: "Променихме 5 човека в стартовите 11. Имахме четири шанса да спечелим срещу ЦСКА 1948, но не успяхме. Важното е, че се съвзехме и не се предадохме. И двата тима заслужаваха да вземат по нещо".

"Доминик Янков е с нас, най-важното за него е, че може да тренира. Чакам "зелена светлина" от доктора. Само Клод Гонсалвеш няма да играе със сигурност", каза още Шимунджа, по отношение на контузените играчи.

*Ето и какво каза Козмин Моци преди заминаването на "орлите" за Ирландия (последвайте зелената връзка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички