Шимунджа: Липсва ни агресия, ЦСКА 1948 има идея как да играе


Шимунджа: Липсва ни агресия, ЦСКА 1948 има идея как да играе
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1517 0

Старши треньорът на Лудогорец говори след равенството на ЦСКА 1948 в Бистрица с 2:2. Специалистът оцени ремито като "заслужено", но подчерта, че на възпитаниците му им е липсвало агресия. Ето какво заяви той:

"Допуснахме обрат, но във футбола всичко е възможно. Равенството е заслужено, но не съм доволен от енергията, с която играхме. В крайна сметка 2:2 срещу този съперник е заслужен резултат. 

Беше доста качествен мач, в който имаше много агресия и атаки. В кондиционно отношение сме на високо ниво, но не съм доволен, че дадохме възможност на съперника да взема решения пред нашата врата.

"Важното е, че успяхме бързо да върнем равенството, след което противника не успя да създаде опасни атаки и положения за нов гол. Разполагам с много качествени играчи, но тази вечер не играхме агресивно като отбор. Нужна ни е повече агресия.

На въпрос дали ЦСКА 1948 е конкурент за първите позиции този сезон, Шимунджа отговори така: "Да, те имат много енергия в отбора си и имат идея как да играят. Съставът им е добър".

Ето как се разви срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички