Лудогорец плаща 250 хиляди евро за заместника на Каули


Лудогорец плаща 250 хиляди евро за заместника на Каули
Снимка: ludogorets.com

2227 0

Лудогорец се готви да привлече поредното си ново попълнение тази зима. Очаква се разградчани да се подсилят с офанзивния халф на Партизани Тирана - Ариналдо Рапай. Това ще е четвърти нов играч за "орлите" след трансферите на Франко Русо, Диниш Алмейда и Гонзало Авила Гордон (Пипа).

Лудогорец ще плати 250 хиляди евро на албанския тим, твърдят местните медии, цитирани от "Тема спорт". На тази сума възлиза откупната клауза в договора на играча. Според тях сделката вече е напълно уговорена и ще влезе в сила, ако играчът премине медицинските прегледи. Той вече се е сбогувал с досегашните си съотборници.

Той е гласен за заместник на напусналия Каули. Рапай започва кариерата си във Фламунтари, а през 2020 година преминава в Скендербеу, за който играе за един сезон преди да премине в Партизани през 2021 година. За "червените" той е изиграл 50 срещи в местното първенство, в които е вкарал 7 попадения.

 През настоящата кампания участва в 18 срещи, като отбелязва 1 гол. Той минава през селекциите до 19 и 21 години на националния отбор, а от миналата година е част от първия състав на Албания. За страната си има 2 мача.

А какъв е единственият проблем на Лудогорец, според наставника на тима - ето какво заяви Анте Шимунджа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички