След края на контролите: Шимунджа посочи единствения проблем на Лудогорец


След края на контролите: Шимунджа посочи единствения проблем на Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

2130 0

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана много доволен от видяното по време на приятелската среща с Шахтьор Донецк, завършила 2:2. Наставникът направи и равносметка, след като това бе последната контрола преди официалните мачове. Той отличи свежестта в отбора като единственото, върху което трябва да се наблегне повече и което може да бъде проблем.

"Играхме много съсредоточено, играхме в този дух, който искам да виждам - срещу един много силен опонент. Доволен съм от първата минута до последната - от това, което показахме. Имаме още няколко дни на разположения да работим, за да се подготвим за първия мач срещу Спартак Варна.

Ще направим необходимото, за да имаме свежест в нашия отбор. Трябва да запазим агресията, която видях днес. Умората през второто полувреме е нещо нормално. Важно е да запазим формацията си на игрището, да работим и в двете фази на играта.

Ще подобряваме динамиката в нашите действия, а когато това не се случва, ще страдаме, както се случваше във вторите полувремена на някои мачове. Мисля, че се подобряваме в това отношение - свежест. Натоварихме някои футболисти 90 минути, а имахме план да ги разпределим тези натоварвания в два мача.

Нямам информация за Каули, трябва да питате ръководството, защото решението е тяхно. Входящите трансфери се правят от целия клуб, ако има информация, ще я научите" - заяви Шимунджа за "Диема спорт". Вижте как Лудогорец изпусна престижния успех над Шахтьор Донецк след гаф на съдия (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички