Лудогорец не успя да победи Царско село дни преди Антверп


Лудогорец не успя да победи Царско село дни преди Антверп
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2769 0

Шампионът Лудогорец  изненадващо не успя да победи Царско село в двубой от 9-ия кръг на българската Първа лига. "Орлите" водеха до самия край срещу момчетата на Любослав Пенев, но допуснаха да бъдат изравнени в последните секунди.

След като изпусна победата, Лудогорец пропусна да се качи на върха, въпреки че е с мач по-малко заради отменения двубой с Арда от последния кръг. Само след няколко дни момчетата на Павел Върба ще излязат за първия си двубой от груповата фаза на Лига Европа - домакинство на Антверп.

Разградчани излязоха напред в резултата още в 28-ата минута, когато получиха правото да изпълнят 11-метров наказателен удар. Елвис Ману стреля от границата на наказателното поле, а топката срещна ръката на Иван Бандаловски, който се опита да играе с глава. Дузпата бе изпълнена от Ихиньо Марин, който не сбърка.

В последните секунди от двубоя появилият се като резерва Лъчезар Балтанов изравни резултата и шокира домакините. Той се възползва от страхотно центриране и се разписа от непосредствена дистанция, за да спечели точката за своя тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички