Десподов готов да се докаже с Лудогорец, разкри за оферти и от други отбори


Десподов готов да се докаже с Лудогорец, разкри за оферти и от други отбори
Снимка: Фейсбук

1564 0

Кирил Десподов е твърдо решен да се докаже в Лудогорец и е категоричен, че не е отишъл в Разград само, за да си взима заплатата. Той допълни, че се е разбрал много бързо с българския шампион.

"Мисленето много ми се промени в чужбина. В Серия А се работи много сериозно. Тренировките са много сериозни. Аз съм на възраст, на която ми се играе, а не да си взимам заплатката само. Мисля, че престоят в чужбина ми се отрази много ползотворно“, сподели Десподов.

"Щастлив съм от това, че съм в Лудогорец. Искам да благодаря на ръководството на Лудогорец, че направиха всичко възможно, за да ме привлекат в отбора. Разбрахме се много лесно и бързо, когато се свързаха с мен и с Каляри. Щастлив съм, че съм тук. Имах оферти и от други отбори преди тази на Лудогорец, но клубовете не успяха да се разберат с Каляри.“

Лудогорец се свърза с мен на 4-ти вечерта. На другия ден се разбрахме и трансферът в Лудогорец стана факт. Аз съм тук под наем. Има доста висока откупна клауза. Ръководството на Лудогорец ще прецени. Ще дам всичко възможно от себе си. В Лудогорец конкуренцията на всеки един пост е доста сериозна. Радвам се, че ще работя с много добри футболисти и треньори". А какво заяви относно ЦСКА и реакцията на феновете - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Продукт за 200 милиона: Какво в цифри е Антъни Джошуа за британския бокс?

Предвид своята популярност и високия си коефициент на успехи в битки, при това на успехи с нокаут, не е изненада,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама