Лудогорец намери виновник за 2:4 срещу Брага


Лудогорец намери виновник за 2:4 срещу Брага
Снимка: LAP.BG/ Ivan Ivanov

1345 0

Крилото Мавис Чибота ще отпадне от титулярния състав на Лудогорец в днешния сблъсък с Локомотив (Пловдив) в Първа лига, пише "Мач Телеграф". Причината е слабата игра на конгоанеца срещу Брага в Лига Европа през седмицата. Той беше заменен малко след началото на второто полувреме в Португалия, където "орлите" загубиха с 2:4.

В спортно-техническото ръководство на Лудогорец не са доволни и от играта на Чибота в атака, и от тази в защита. Възможно е още един футболист на разградчани да падне "жертва" на мача с Брага. Става дума за най-слабия на терена онзи ден - Жордан Икоко. Французинът беше виновен за два от головете на португалците във вратата на Кахлина. Отделно позволи многократни пробиви през зоната му, показвайки, че не е във форма.

Има вероятност той да изпадне от титулярния състав на Лудогорец, а на негово място да мине Сисиньо. Бразилецът също игра слабо срещу Брага, но той донякъде има оправдание за това, защото беше на непривична позиция - ляв защитник. Силата на Сисиньо е отдясно на отбраната. Очакват се и други рокади за сериозния сблъсък днес от 18,00 часа. Ето къде ще можете да го гледате пряко. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички