Лудогорец - Локомотив (Пд) по ТВ: Къде да гледаме дербито в Първа лига?


Лудогорец - Локомотив (Пд) по ТВ: Къде да гледаме дербито в Първа лига?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1393 0

Рано тази вечер Лудогорец посреща Локомотив (Пловдив) в едно от дербитата на 14-ия кръг на Първа лига. Двубоят в Разград започва в 18,00 часа и противопоставя лидера в класирането срещу седмия.

"Орлите" са в серия от пет поредни победи в шампионата и в 11 изиграни досега мача са допуснали само една загуба. През седмицата българският шампион отстъпи с 2:4 на Брага в Лига Европа и драстично намали шансовете си за продължаване в следващата фаза на турнира или в Лига на конференциите. Днес разградчани ще бъдат без своя капитан Антон Недялков, който е контузен. Под въпрос са Алекс Сантана, Жозуе Са и Оливие Вердон.

Локомотив (Пд) пък набира скорост след слабия старт на сезона. „Смърфовете” са в серия от 4 поредни победи във всички турнири и се изкачиха до 7-ото място. Те са единственият български отбор, който е побеждавал Лудогорец за първенство като гост от 2018 година насам.

След наказание в състава на Александър Тунчев се завръща Милош Петрович, но с травма е Петър Витанов. Двубоят Лудогорец - Локомотив (Пловдив) ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички