Лудогорец набеляза 16-годишен талант на Дунав


Лудогорец набеляза 16-годишен талант на Дунав
Снимка: Ludogorets.com

1272 0

Отборът на Лудогорец има желанието да вземе талант на Дунав. Става въпрос за 16-годишния нападател на „драконите“ Борис Димитров. Той е част от тима до 17 години, който участва в елитната юношеска група.

Димитров обаче често попада в групата на първия отбор на Дунав, като успя да дебютира и да запише две участия със светлосинята фланелка преди спирането на шампионата. Скаутите на Лудогорец са останали впечатлени от силното му представяне и потенициала, с който разполага. Според вестник „Утро“ Борис Димитров почти сигурно ще премине при разградчани, като се очаква той да подсили втория отбор на „орлите“ през новия сезон.

Стана ясно и че Лудогорец и Дунав могат да играят контрола преди подновяването на шампионата на базата „Гнездо на орли“. Двата тима вече играха два пъти през сезона, като „разградачани“ спечелиха в Русе с 0:1 в края на септември, а в последния кръг преди спирането на първенството „орлите“ надиграха „драконите“ с 5:1 на „Хювефарма Арена“. А ето кой важен за Лудогорец играч преподписа с тима.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички