Играч на Лудогорец: През уикенда играем пред 2000 зрители, а в ШЛ - през 30 000, всички са с нас


Играч на Лудогорец: През уикенда играем пред 2000 зрители, а в ШЛ - през 30 000, всички са с нас
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1624 0

Нападателят на българския шампион Лудогорец - Клаудиу Кешерю, говори пред клубния сайт на френския елитен Нант, където руменцът игра в периода 2003 - 2008 година. Той обсъди ситуацията с коронавируса у нас, както и мнението на цялата страна за Лудогорец.

"Много съм щастлив да продължа кариерата си в Лудогорец. В клуба съм от пет години и чувствам, че съм роден тук. Мисля, че със съотборниците ми има какво още да дадем на Лудогорец. Това, което наистина харесвам, е да има натиск и да се очаква всеки мач да бъде спечелен. България наистина открива интереса си към футбола. През уикендите играем пред 2000 души, в Лига Европа може да съберем 8000, а в Шампионската лига почти 30 000 зрители присъстват на нашите двубои. Цялата държава е с нас в евротурнирите, защото ние я представляваме на европейската сцена" - започна той.

"Мисля, че България беше най-доброто възможно място през този период. Бях в състояние да напускам дома си много често, за да отида да бягам. Правех го в тренировъчния център. Бягах по 14 километра на ден, шест пъти в седмицата. Парковете бяха отворени, така че можеше да се разхождам сам, а не с други хора, но беше много приятно. В момента много неща се отвориха отново, например терасите на ресторантите. В началото наистина трябваше да ограничим пътуванията си. Но като се видя, че има по-малко случаи в страната, мерките станаха по-гъвкави" - каза още Кешерю.

А какво заяви за състоянието си български играч от Първа лига с коронавирус?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички