Лудогорец може да уволни Анте Шимунджа при неблагоприятен резултат срещу Левски?


Лудогорец може да уволни Анте Шимунджа при неблагоприятен резултат срещу Левски?
Снимка: Ludogorets.com

2774 0

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа е заплашен от уволнение, твърди "Тема Спорт". Това ще зависи от изхода на мача с Левски за Купата на България, който е утре, 4-ти декември.

МАЧЪТ СЪС "СИНИТЕ" В ШАМПИОНАТА ЗАГОРЧА

В четвъртък двата тима се срещнаха в отложен мач от първенството, но "орлите" не показаха очакваното представяне. Двубоят завърши 0:0.

Играта на шампионите беше хаотична и без ясна идея, което често се наблюдава през последните месеци. Това притеснява ръководството, не толкова загубените точки, пише изданието.

ШИМУНДЖА НЕ ПОСТИГНА ЖЕЛАНОТО ОТ РЪКОВОДСТВОТО

Откакто пое тима през май миналата година, словенецът изпълни само една от поставените задачи, а именно спечели титлата в Първа лига. Разградчани отпаднаха от турнира за Купата в миналото му издание в полуфиналите, след загуба именно от "сините". При опита за класиране в групите на Шампионска лига тимът бе елиминиран от Динамо (Загреб).

В евротурнирите в момента тимът се състезава в третия по сила турнир - Лига на конференциите. А ето какви промени се готвят в Разград във връзка със сблъсъка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички