Мъри Стоилов категоричен - няма отбор в България, който да доминира Левски


Мъри Стоилов категоричен - няма отбор в България, който да доминира Левски
Снимка: Levski.bg

2314 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов коментира равенството срещу Лудогорец в отложен мач от шестия кръг в Първа лига. Двата тима не успяха да се победят след нулево реми в Разград, а срещата е само три дни преди битката между двата тима за Купата на България.

Мъри смята, че Левски е стоял равностойно на Лудогорец, като и двата тима са имали своите преимущества в мача. Той добави още, че няма отбор в България, срещу който "сините" да не са стояли равностойно или да не са били по-добри.

"Като стил и желание наистина играхме с амбиция, както подобава на Левски. Стана здрав мач, и двата отбора искаха да спечелят. Трябва да продължим да работим с този стил. Прекрасен двубой за гледане като битка и напрежение, но нямаше победител", започна Мъри.

"Индивидуални оценки не желая да правя. Явно, че трябва да бъдем по-уверени в последния пас, в последния удар. Там имахме някои ситуации, които можехме да решим. Естествено, такива имаше и за Лудогорец. Стана сериозен футболен сблъсък, което прави чест и на двата отбора.

По принцип няма отбор, на който да не сме стояли равностойно или да не сме били по-добри. Срещу всички отбори, освен срещу Лудогорец, винаги сме доминирали. Днес двата отбора бяха равностойни - и те имаха преимущество на моменти, и ние.

Друго е, когато можеш да направиш смени. Видно е, че когато имаш достатъчно равностойни играчи в един отбор, да правиш ротации, е друго. Продължаваме да работим и да се развиваме като отбор. Мисля, че играхме малко под напрежение, но е нормално. Другият мач е за Купата и там вече задължително трябва да има победител", завърши Стоилов.

Ето мнението на Анте Шимунджа за дербито Лудогорец - Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички