Препоръчаха на 55-кратен шампион да вземе Кирил Десподов от Лудогорец


Препоръчаха на 55-кратен шампион да вземе Кирил Десподов от Лудогорец
Снимка: Lap.bg

9389 0

Шотландското издание "Footballfancast" посъветва местния гранд Глазгоу Рейнджърс да привлече в своите редици българската звезда на Лудогорец - Кирил Десподов!

Наскоро 55-кратните шампиони на Шотландия се разделиха със старши треньора си Джовани ван Бронкхорст, а на негово място бе назначен Мик Бийл. Изданието се позовава на думи на журналист, според когото на Бийл са обещани средства за зимна селекция и смята, че Десподов може да се окаже "фантастично попълнение":

"Журналистът Дийн Джоунс твърди, че на новия треньор на гранда са били обещани средства, с които да подсили състава си по време на предстоящия януарски трансферен прозорец, а това означава, че ще му бъде даден почти незабавен шанс да постави свой собствен отпечатък върху тима. Един от играчите, към които трябва да се насочи, е българският национал Кирил Десподов, който бе желан по-рано през годината", пише "Footballfancast" и след това допълва, че атакуващият играч на "орлите" може да бъде "собствената версия" на Христо Стоичков:

"Той може да бъде фантастично допълнение към отбора, който се насочва към втората половина от сезона. Десподов може да бъде собствената версия на легендарния Христо Стоичков, тъй като 26-годишният играч някога бе оприличен на Камата от легендата Георги Димитров-Джеки. Десподов доказа, че може да предложи много качества в атака, въпреки че не се е доказал в голямо европейско първенство, както неговият сънародник".

*Договорът на Кирил Десподов с Лудогорец е до лятото на 2024 година, а "Transfermarkt" оценява качествата му на 3.7 милиона евро!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лудогорец готви трансферен удар с "лале" от Бундеслигата?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички