Готвят промени в Разград за втория двубой на Левски


Готвят промени в Разград за втория двубой на Левски
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1659 0

За временна организация на движението в Разград, съобщи говорителят на Областната дирекция (ОД) на МВР Илияна Георгиева. Тя се налага поради второто гостуване през седмицата на Левски на стадион “Хювефарма арена” за двубой с местния Лудогорец.

Двата тима се срещнаха в четвъртък следобед в отложен двубой от Първа лига и след две отменени попадение срещата завърши без победител. Следващата между двата тима ще бъде от осминафиналите за Купата на България и ще се проведе на 4 декември от 13:30 часа.

От дирекцията уточняват, че от 11:00 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците „Васил Левски“ /от кръстовището с бул. “Княз Борис“ до ул. “Гаврил Кръстевич“/, “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард.

По улица „Ветеринарна“ ще се допуска преминаването на осъществяващите търговска дейност в зоната над стадиона. Феновете от други населени места, закупили билети за мача, могат да ползват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел „Централ” и т.нар. Товарна пиаца по улица „Странджа”.

ОДМВР-Разград призовава гражданите да се съобразяват с указанията на полицейските служители при влизане в стадиона и вътре по време на футболната среща.

Вижте попадението на Георги Миланов срещу Лудогорец, което спорно отменено!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички