Лудогорец излиза срещу Фортуна Дюселдорф в първия си мач за годината


Лудогорец излиза срещу Фортуна Дюселдорф в първия си мач за годината
Снимка: ludogorets.com

994 0

Лудогорец ще изиграе първия си мач за 2016 година днес. Те ще се изправят сре­щу немския Фортуна Дюсел­дорф в турския курорт Белек. Проверката с тима от Втора Бундеслига ще започ­не В 16:00 часа българско Вре­ме. Тя ще бъде предавана пряко по тръгналата наско­ро клубна телевизия на Лудогорец. Желаещите да наблю­дават спаринга просто трябва да се регистрират в официалния сайт на зелени­те.

Добрата новината за треньора Георги Дермен­джиев е, че ще може да раз­чита на всички футболисти, които са с отбора в Турция. Единственият, който пропу­ска проверката, е холан­децът Върджил Мисиджан. 22-годишният футболист има проблем в коляното и се възстановява в родината си, информира "Тема спорт".

Съперникът на Лудогорец Фортуна Дюселдорф в мо­мента е на незавидното 15-о място във Втора Бундеслига с актив от едва 20 точки след 19 изиграни кръга. Ти­мът се намира само на три от Падерборн, който заема позицията, пращаща на плейоф за оставане в група­та. През този сезон 121-годишният клуб смени трима треньори. Първо начело бе Франк Крамер, който се за­държа до 23 ноември и бе сменен заради слаби резулта­ти.

Неговият наследник Петер Херман пък изкара по-малко от месец на кормило­то на Фортуна, отстъпвай­ки мястото си на Марко Курц, като последният все още не е дебютирал. Сред най-известните футболисти в тима са бившият вратар на Байерн Мюнхен Михаел Рензинг, който бе считан за наследник на Кан, Дидие Я Конан, изкарал дълги години в Хановер, Серджио да Силва Пинто, също за Хановер 96 в Бундеслигата, както и Алек­сандър Мадлунг, записал над 150 мача в елита за Волфсбург.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички