Лудогорец започна и лятна селекция


Лудогорец започна и лятна селекция
Снимка: ludogorets.com

812 0

Орлите" вече преговарят с бразилци и португалци с изтичащи договори

Спортно-техническото ръководство на Лудогорец работи усилено и по лятната селекция, въпреки че сме в средата на януари, научи „Меридиан Мач". Още от сега хора на „орлите" преговарят с футболисти, чийто договори с клубовете им изтичат след 30 юни 2016 г. По подобен начин в Разград бяха привлечени Клаудиу Кешерю, Андрей Препелица и Лукас Саша преди няколко месеца.

За целта спортният директор Методи Томанов ще бъде командирован до Бразилия и Португалия, за да търси нови попълнения за Лудогорец. През миналото лято при шампионите дойдоха четирима кариоки - Джонатан Кафу, Натанаел Пимиента и Сисиньо, както и Лукас Саша, който обаче пристигна от израелския Апоел Тел Авив. За първите трима обаче бяха платени трансферни суми, които сега могат да бъдат спестени.

Успоредно с това се работи и по зимната селекция, но и за малките деца е ясно, че през този период на годината много по-трудно можеш да намериш качествени попълнения. Основната цел на трансферния пазар за „орлите" е привличането на нов централен защитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички