Чворович поема към Сърбия


Чворович поема към Сърбия

832 0

Вратарят на Лудогорец Иван Чворович може да се завърне в родината си Сърбия, пише "Тема Спорт". Бившият национал на България има няколко предложения от западната ни съседка.

На този етап клубове от "А" и "Б" група не са търсили играча. Както е известно, стражът постигна договорка с ръководството на Лудогорец преди две седмици да бъде пуснат, за да може да потърси развитие на кариерата си в друг тим. Засега обаче той продължава да е собственост на шампионите.

Бившият вратар на Миньор Перник и Черноморец Бс има контракт със зелените за още 2,5 години, тъй като е подновил споразумението си през януари 2015-а. Ако Чворович не успее да си уреди трансфер, ще се завърне в Разград, въпреки че от спортно-техническия щаб нямат никакви намерения да разчитат на него. Той е четвърти избор пред треньора Георги Дерменджиев след Владислав Стоянов, Милан Борян и Георги Аргилашки.

При това положение се очертава Иван да тренира за здраве, докато контрактът му изтече или не постигне разбирателство за разтрогването му. От идването си през лятото на 2012 година досега сърбинът е записал 25 мача в "А" група. Само в един момент от първия си сезон обаче той бе титуляр за Лудогорец, след като успя да се възползва от неубедителната форма на Урош Голубович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички