Лудогорец пак се пробва за Зехиров


Лудогорец пак се пробва за Зехиров

816 0

Шампионите с опит да вземат защитника през лятото, когато му свършва договорът

"Лудогорец" не се е отказал от варианта да привлече в редиците си звездата на "Берое" Атанас Зехиров. Десният бек на заралии прави страхотно впечатление в последните два сезона и логично дойде интересът на разград-чани. Преди няколко месеца в Разград беше обсъждан евентуален трансфер на Зехиров, но това пропадна, след като в отбора беше привлечен Сисиньо от бразилския "Сантос", пише "7 дни спорт".

От началото на кампанията бразилецът обаче не се представя убедително и игра в много малко мачове. Несменяем титуляр е Йордан Минев, но пък националът чукна 35 години през октомври, така че в Разград се оглеждат за друга опция, която да замени Близнака в дългосрочен план. От тима смятат, че именно Зехиров е въпросният играч, който може да играе в "Лудогорец" с успех.Плюс за шампионите е и изтичащият договор на национала, след като той е обвързан с настоящия си тим само до лятото. От "Берое" все още не могат да стигнат до договорка със Зехиров за удължаването на контракта му, което може и да развърже ръцете на "Лудогорец".

По информация на изданието е много малко вероятно той да дойде на "Лудогорец Арена" през зимната пауза, но най-вероятно от тима ще се пробват да го уредят за лятото. На практика Зехиров сега ще може да подпише предварителен договор с разградчани и след края на сезона да премине в друг отбор.

Не е тайна, че интерес към Атанас Зехиров има и от страна на "Левски". От "Берое" обаче нямат никакво намерение да пускат футболиста си без трансферна сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички