Лудогорец е уволнил Валдас Дамбраускас преди мача с Левски?


Лудогорец е уволнил Валдас Дамбраускас преди мача с Левски?
Снимка: Lap.bg

1633 0

Лудогорец е уволнил треньора Валдас Дамбраускас. С такава информация излизат двата спортни ежедневника "Тема спорт" и "Мач Телеграф". Литовецът няма да води "орлите" в днешното дерби срещу Левски в София, гласи информацията.

Дамбраускас е освободен заради слабата игра на тима. Към момента обаче това не е официално коментирано или потвърдено от клуба. Ако обаче раздялата със специалиста е факт, тази вечер разградчани ще бъдат подредени на "Герена" от помощника Станислав Генчев.

Литвоският треньор пое Лудогорец през януари тази година, след като клубът не успя да привлече Станимир Стоилов. От началото на сезона в Първа лига "орлите" записаха 6 победи и една загуба в 7-те си изиграни мача. В последния кръг на Лига Европа те загубиха с 0:1 от Цървена Звезда.

В шампионата "орлите" отстъпиха на Славия, а в Лига Европа имат само 1 спечелена точка в равенството с Мидтиланд в първия мач. По-рано те отпаднаха в плейофите за Шампионска лига срещу Малмьо. А ето защо според Дамбраускас се е стигнало до отпускане в Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички