Валдас Дамбраускас: Мачът бе равностоен, не мисля, че резултатът е особено честен


Валдас Дамбраускас: Мачът бе равностоен, не мисля, че резултатът е особено честен
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2421 0

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас даде мнението си след загубата на "орлите" от Цървена звезда. Литовският специалист заяви, че резултатът не е особено честен, но отказа да се оправдава с контузиите на Антон Недялков и Кирил Десподов:

"Първо поздравления за отбора на Цървена звезда. Мачът бе равностоен, но нашият удар попадна в гредата, а техният влезе. Едва ли имаше чак такава разлика в класите и не мисля, че резултатът е особено честен. Имахме своите моменти, имахме своите ситуации, но за съжаление не успяхме да вкараме. Имахме два отлични шанса през първото полувреме, но трябваше да бъдем по-клинични", посочи треньорът на Лудогорец.

"Както казах вчера на пресконференцията, всеки един от двата отбора има своите проблеми, не трябва да търсим оправдания. Хората, които замениха Антон Недялков и Кирил Десподов се справиха добре... контузиите са част от играта и винаги ще бъдат".

"Не броя точките, гледам мач за мач как да се представяме по-добре и да печелим. Ще се борим във всяка среща до 6-ти декември, когато ще изиграем последния си мач и накрая ще видим", завърши Валдас Дамбраускас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички