Лудогорец е под карантина! Отложиха следващия мач на тима


Лудогорец е под карантина! Отложиха следващия мач на тима
Снимка: Ludogorets.com

3498 0

Превантивните мерки срещу разпространението на коронавируса "удариха" по програмата на Първа лига, и в частност по българския шампион Лудогорец. "Орлите" са поставени под карантирана до края на тази седмица, след като бяха в близост до епицентъра на болестта в Северна Италия по време на гостуването в Лига Европа в Милано. 

Въпреки че мерките за футболистите на Лудогорец бяха сериозни и те не напуснаха хотела си, освен за мача с Интер, от днес до понеделник футболистите на тима и цялата делегация от Милано е поставена под карантина и се намира в Централата на БФС в Бояна. 

Мачът Арда – Лудогорец, който трябва да се играе в неделя, е отложен, пише спортният сайт "dsport.bg". Очаква се БФС да потвърди новината и да обяви, че срещата ще се изиграе на 18 март.

Иначе делегацията на "орлите" е преминала през първите тестове за коронавирус, като всички проби са отрицателни. Трябва обаче да бъде направен нов тест, като той ще бъде проведен в понеделник. Ако отново е отрицателен за всички, Лудогорец няма проблем да се изправи срещу Левски в следващия си мач по програма. 

Заради карантината, всички служители на футболната централа са разпуснати до 4 март. Междувременно Козмин Моци обясни как се е отразило на отбора случващото се в Милано (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички