Георги Терзиев даде ясно определение на представянето на Лудогорец в Европа


Георги Терзиев даде ясно определение на представянето на Лудогорец в Европа
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2103 0

Централният защитник на Лудогорец Георги Терзиев вярва, че отборът е напуснал Лига Европа с високо вдигната глава след второто поредно поражение от Интер в турнира. "Орлите" обаче изиграха отличен двубой на "Джузепе Меаца", който загубиха с 2:1, въпреки че поведоха в резултата с гол на Каули Оливейра. 

Терзиев сподели, че отборът е загубил заради много сериозни грешки в защита при двете попадения на Интер. При първото ударът на Бираги рикошира в крака на защитника преди да се озове във вратата, а при второто топката удари Лукаку по главата и влезе във вратата.  

"Направихме много добър мач срещу един много стойностен отбор. Мисля, че малшансът ни попречи днес, защото допуснахме два много нелепи гола. Не трябва обаче да забравяме срещу какъв отбор се изправихме", категоричен беше Терзиев след отпадането на Лудогорец. 

Все пак централният бранител даде да се разбере, че кампанията на "орлите" в Европа може да бъде оценена с отличен след излизането на клуба от груповата фаза на втория по сила турнир на Стария континент. 

"Днес играхме за честта си и мисля, че трябва да сме удовлетворени от представянето си. Можеше да вземем и равенство от мача, но го има това във футбола. Годината за Лудогорец в Европа бе добра, сега е важно да се пренастроим на вълна български футбол. Жалко е, че играхме на празни трибуни, защото в България рядко се случва да играем пред пълен стадион", сподели той.

Попаденията, които бяха допуснати от "орлите", бяха определени като недопустими от треньора на тима, като Павел Върба обясни защо Лудогорец не е заслужавал да загуби (интервюто четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички