Ангел Петричев: За момент в Лудогорец се размечтахме за обрат


Ангел Петричев: За момент в Лудогорец се размечтахме за обрат

1685 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели, че за кратък момент в клуба са имали надежда, че има шанс за класирането напред в Лига Европа. "Орлите" поведоха на Интер на "Джузепе Меаца" в средата на първото полувреме, но още до края на първата част "нерадзурите" обърнаха, а победното попадение се оказа абсурден гол на Ромелу Лукаку. 

"Като цяло направихме по-добър втори мач и имаше няколко минутки, в които започнахме да мечтаем, но за съжаление класата си каза думата, видяхте как се разви мача", сподели Петричев пред "Нова телевизия". 

Независимо от отпадането обаче, директорът на българския шампион изрази уважение към футболистите на тима както за поведението им на терена, така и по време на престоя в Милано, след като се оказа, че Северна Италия е най-сериозно засегната от коронавируса

"Аз съм горд с нашите футболисти, искам да ги поздравя за цялостното им поведение, не само за представянето им в мача, но и за цялостния престой, благодаря им за дисциплината, за разбирането, горд съм с тях. Да си пожелаем през лятото да ни очаква още една успешна еврокампания", допълни Петричев. 

Поражението от Интер със сигурност не е изненада, но начинът, по който се стигна до загубата на "Меаца" определено не се хареса на треньора, като Павел Върба нарече "евтин" победния гол на Лукаку (подробности четете тук)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички