Лудогорец е изпратил оферта за дефанзивен халф от Португалия?


Лудогорец е изпратил оферта за дефанзивен халф от Португалия?
Снимка: Ludogorets.com

1406 0

Португалското издание "Record" твърди, че шампионът на България Лудогорец проявява интерес към 23-годишен футболист от втородивизионния Морейрензе и дори е изпратил оферта за него!

Става въпрос за дефанзивния полузащитник Ибрахима Камара, който има договор с клуба до лятото на 2023 година, но иска да го прекрати предсрочно, тъй като напоследък не получава много шансове за изява и през сезон 2022/23 има само 8 минути на терена.

Пояснява се, че от Морейрензе едва ли ще се съгласят на разтрогване на контракта, но са склонни да продадат Камара:

"Няколко клуба вече са влезли в контакт с играча. Става дума за тимове от Франция. Последната оферта е от българския Лудогорец. До момента Морейрензе отклонява предложенията за халфа, но вратата за негов трансфер е отворена, особено ако наистина от правата му може да се извлече добра печалба", пише "Record".

Ибрахима Камара е роден в началото на 1999 година, висок е 190 сантиметра и притежава солидна физика. След известен престой във втория отбор на Брага, той е привлечен от Морейрензе и през миналата кампания се отчита с 29 мача в Елита на Португалия, но в крайна сметка тимът му изпада във второто ниво на футбола в страната. Популярният портал "Transfermarkt" оценява качествата му на 600 000 евро!

Вижте още: Бившият наставник на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели очакванията си за мачовете с Жалгирис

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички