Треньорът на Жалгирис: Отиваме с добра нагласа, въпреки нивото на Лудогорец


Треньорът на Жалгирис: Отиваме с добра нагласа, въпреки нивото на Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1167 0

Лудогорец ще се изправи с познайника си от преди четири години Жалгирис, като крайният победител от предстоящите две срещи ще се класира за груповата фаза в Лига Европа. Другият съперник ще се "утеши" с групите на Лигата на конференциите. 

Българският гранд триумфира при последната среща между двата тима, когато те се изправиха един срещу друг във втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Настоящият наставник на литовския тим е наясно с тежката задача, която предстои за възпитаниците му, но не пропусна да говори преди срещата:

"Разбира се, че в Лига Европа ни очаква много сериозен противник. Затова се казва, че ще отидем с добра нагласа. След добър резултат и уверена игра, мисля че направихме добра крачка напред", заяви доволният казахстански треньор Владимир Чебурин след последния успех в местното първенство.

Жалгирис има шест поредни победи в шампионата и дори се наложи над прекия си конкурент. По този начин води в класирането по голова разлика, а за последно смачка Ритери при визитата си с 5:1.

Първата среща от плейофите за Лига Европа е този четвъртък в Разград, като е насрочена за 20:45 часа българско време. 

Вижте групата на Лудогорец за двете срещи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички