Лудогорец е готов за изпълнение на дузпи в реванша срещу Балкани


Лудогорец е готов за изпълнение на дузпи в реванша срещу Балкани
Снимка: БГНЕС

1178 0

Отборът на Лудогорец излиза днес (19 юли) в мач-реванш от първия квалификационен кръг на Шампионска лига срещу косовския Балкани. Възпитаниците на Ивайло Петев ще трябва да наваксват 2 гола пасив, като в същото време от "Тема Спорт" информират, че "орлите" се готвят и за изпълнения на дузпи.

Разградчани допуснаха поражение с 0:2 в първия мач в Косово, което означава, че всякаква победа с 2 гола разлика в редовното време на "Хювефарма" за "зелените" ще доведе до 15-минутни продължения и евентуално дузпи.

Родният гранд има добра статистика, щом заговорим за дузпи в квалификациите на Шампионска лига. През сезон 2014/15 шампионите отстраниха Стяуа именно след дузпи, за да влязат за пръв път в най-комерсиалния европейски турнир. 

По-късно през 2021/22 Лудогорец се справи с Олимпиакос именно след 11-метрови наказателни удари - 4:1 след 2:2 в Гърция и 1:1 на "Хювефарма". Все пак футболистите на тима от Разград допуснаха поражение от Андерлехт в плейофа за Лигата на конференциите през изминалата кампания точно след изпълнения на дузпи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лудогорец влиза в битка с Клуж за румънски защитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички