Лудогорец - Балкани по ТВ: Къде да гледаме реванша от Шампионска лига?


Лудогорец - Балкани по ТВ: Къде да гледаме реванша от Шампионска лига?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6726 0

Родният гранд Лудогорец приема косовския Балкани в мач-реванш от първия квалификационен кръг на Шампионска лига. Тимът на Ивайло Петев ще има трудната задача да наваксва два гола пасив след загубата в Косово с 0:2.

Шампионът на България обаче се намира в лека криза, след като записа поражение и на старта на Първа лига от новака в шампионата Крумовград с 1:3, веднага след като бе победен от Балкани.

Притеснителното е, че както статистиката, така и историята не са на страната на Лудогорец. "Орлите" са отпадали от европейските турнири и в трите случая, когато са губили първия мач от съответната надпревара с 0:2. Припомняме, че за последно възпитаниците на Ивайло Петев напуснаха Шампионска лига в първия квалификационен кръг, когато бяха отстранени от Ференцварош с общ резултат 3:5 през сезон 2019/20.

Къде да гледаме Лудогорец - Балкани по ТВ?

Първият съдийски сигнал на "Хювефарма" ще бъде даден в 21:00 часа. Срещата ще бъде предавана пряко в ефира на "Диема Спорт". Разбира се, Вие ще можете да проследите реванша от Шампионска лига Лудогорец - Балкани НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички