Лудогорец в битка с Клуж за румънски защитник, Моци мечтае за трансфера


Лудогорец в битка с Клуж за румънски защитник, Моци мечтае за трансфера
Снимка: ludogorets.com

3248 0

В Румъния разкриха една от трансферните цели на Лудогорец. Това е защитникът на Пиза Адриан Рус, твърди "prosport". Изданието допълва, че румънският бранителят е желан и от ЧФР Клуж, който изпусна титлата в Румъния и сега целта отново е първото място.

Лично Моци настоява за трансфера

Една от целите е Адриан Рус, само че футболистът на румънския национален отбор е желан и от Лудогорец, след като българският шампион започна катастрофално новия сезон. Загуби в първия кръг срещу новак с резултат 1:3, а в предварителния кръг на Шампионска лига изненадващо загубиха в Косово от Балкани с 2:0", пишат в северната ни съседка. Допълва се, че Козмин Моци, който е директор в Разгард, мечтае да подпише с бранителя.

"ЧФР Клуж иска да се бори за титлата в Суперлигата и този сезон, но да и да се класира в групите на Лигата на конференциите. При това положение спoртният директор Нелуцу Варга иска спешно да доведе двама защитници в квартал "Груя" и да подсили отбора, поет наскоро от италианеца Андреа Мандорлини“, пише още изданието.

Румънският защитник играе във второто ниво на италианския футбол от август 2022-а година, като в първата си кампания изигра 16 мача. Има контракт до юни 2026-а година и към момента е оценен на 700 хиляди евро от сайта transfermarkt.com. Сега - най-важната задача пред Лудогорец е да отстрани Балкани, като Петев направи интересно сравнение преди битката.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички