Лудогорец дарява болезнен съперник с голямата си звезда?


Лудогорец дарява болезнен съперник с голямата си звезда?
Снимка: ludogorets.com

5115 0

Пред Лудогорец има съвсем реалната възможност да се раздели с една от големите си звезди по време на летния трансферен въпрос. Става въпрос за африканския национал - Бърнард Текпетей, който е бил харесан от белгийския Андерлехт по време на срещите между двата тима през февруари. 

Интересът в Западна Европа

Това разкрива ганайската медия Sports World Ghana, която припомня, че 25-годишният Текпетей игра и в двата мача срещу Андерлехт в елининационната фаза на Лигата на конференциите.

Белгийският гранд проявява интерес към нападателя, тъй като се търси заместник на крилото Франсис Амузу, напускащ по всяка вероятност настоящия си тим.

Желанието на нападателя

През настоящия сезон нападателят има 37 мача за Лудогорец, в които се отчете с 10 гола и 8 асистенции. Неговият контракт е до лятото на 2024 година, но вече е заявил, че иска да бъде продаден.

Качествата на футболиста биват оценявани на 5 милиона евро, като в Разград дойде след трансфер от Шалке, от който обаче винаги е бил пращан под наем.

Вижте коя легенда на Лудогорец стигна до Пета лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички