Официално: Нови треньори в Лудогорец, легендарно име си тръгна от Разград


Официално: Нови треньори в Лудогорец, легендарно име си тръгна от Разград
Снимка: ludogorets.com

24376 0

Ръководството на Лудогорец съобщи с публикация в официалния сайт на клуба, че двама треньори от Босна и Херцеговина влизат в щаба на Ивайло Петев!

Адмир Козлич ще бъде негов асистент, а Ади Адилович е новият треньор на вратарите на "орлите". И двамата са работили с Петев по време на престоя му в националния отбор на Босна.

Също така бе обявено, че досегашният треньор на вратарите - Здравко Здравков, се разделя с клуба по 'взаимно съгласие'. От Разград благодариха на бившия страж на Левски, Етър, Славия, Черно море, Литекс и националния отбор на България за свършената работа и му пожелаха успех в кариерата занапред.

Ето какво гласи кратката публикация на Лудогорец:

"Двама треньори от Босна и Херцеговина са новите лица в щаба на Ивайло Петев, който в началото на март пое Лудогорец. Адмир Козлич ще бъде асистент на Петев, а Ади Адилович е новият треньор на вратарите. Двамата са работили с Ивайло Петев две години в националния отбор на Босна и Херцеговина.

Междувременно Лудогорец и досегашния треньор на вратарите Здравко Здравков прекратиха взаимоотношенията си по взаимно съгласие. Здравков остана на работа в Лудогорец до края на месец март, за да помогне на Петев, докато специалистът формира новия си щаб.

ПФК Лудогорец благодари на Здравко Здравков за свършеното в Лудогорец и му пожелава успех в кариерата занапред".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бившият клуб на Жуниньо и Ромарио се прицели в звезда на Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички