Бившият клуб на Жуниньо и Ромарио Вашко да Гама се прицели в звезда на Лудогорец


Бившият клуб на Жуниньо и Ромарио Вашко да Гама се прицели в звезда на Лудогорец
Снимка: Getty Images

2095 0

Един от великите бразилски клубове - Вашко да Гама, си е поставил за цел да привлече една от звездите на Лудогорец по време на предстоящия летен трансферен прозорец.

Местните медии, цитирани от "Тема Спорт" информират, че "моруните" желаят в редиците си нападателя на разградчани Матиас Тисера. Очаква се съвсем скоро родният гранд да получи и конкретна оферта за своя футболист.

Бразилецът за разградчани

Тисера се присъедини към Лудогорец в началото на 2022-ра година. През настоящия сезон той има 34 мача, в които записва 13 гола и 3 асистенции. Цифрите говорят добре за състезателя, предвид факта, че твърдият титуляр на върха на атаката на "зелените" е Игор Тиаго.

Дълъг договор, сериозна цена, но и голямо желание

Неговият договор с клуба изтича през лятото на 2025-а година. Вашко да Гама обаче са решени да спорят докрай за него. Тимът се класира за първия ешелон на бразилския футбол този сезон, а амбициите пред него са големи. Авторитетното издание "Transfermarkt" оценява Тисера на 1.5 млн. евро.

Вашко да Гама обаче далеч не е единственият желаещ за правата на Тисера

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички