Къде да гледаме реванша на Лудогорец срещу Шахтьор Солигорск?


Къде да гледаме реванша на Лудогорец срещу Шахтьор Солигорск?
Снимка: Lap.bg

6568 0

В 22:30ч. българско време Лудогорец излиза срещу беларуския Шахтьор Солигорск в мач-реванш от първия квалификационен кръг на Шампионска лига. Първата среща в България завърши 1:0 за "орлите"!

Решителният двубой ще се изиграе на стадион "Чукарички" в сръбската столица Белград, заради рестрикции от страна на УЕФА към Беларус.

След като от сезон 2021/22 правилото за гол на чужд терен в елиминационните мачове отпадна, българският шампион ще търси минимум равенство, за да си осигури продължаването в следващата фаза. При загуба с 1 гол, мачът ще влезе в продължения.

Ако Лудогорец отстрани Шахтьор, във втория кръг на турнира го очаква някой измежду Мура и Шкендия. Ако "зелените" отпаднат от беларусите, отборът на Валдас Дамбраускас отива във втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите, където ще играе с победителя от двойката Фола Еш - Линкълн Ред Импс.

Мачът-реванш между Шахтьор Солигорск и Лудогорец започва в 22:30ч. и ще бъде излъчван пряко в ефира на "Диема спорт". Развоя на срещата ще можете да следите НА ЖИВО и в страницата на SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички