Къде да гледаме двубоя за Суперкупата на България - Лудогорец срещу ЦСКА?


Къде да гледаме двубоя за Суперкупата на България - Лудогорец срещу ЦСКА?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

10204 0

Днес феновете на българския футбол ще са доволни - любимата игра се завръща у нас, при това с голям двубой - Лудогорец срещу ЦСКА. Два от най-силните български отбора се изправят един срещу друг в спор за Суперкупата на България.

От много години "червените" се опитват да свалят "орлите" от върха в Първа лига, но все безуспешно. Въпреки това, в последно време ЦСКА дава сериозен отпор на хегемона у нас и със сигурност тази вечер ни очаква оспорван и зрелищен двубой.

Най-хубавата новина около сблъсъка е, че на него ще могат да присъстват фенове. Очаква се около 10 000 зрители на трибуните на "Васил Левски". С оглед на предстоящите европейски мачове на двата тима е възможно Валдас Дамбраускас и Любослав Пенев да не пуснат оптималния си състав от първите минути на двубоя.

Ако мачът приключи с равен резултат, няма да се играят продължения, а ще се пристъпи към изпълнение на дузпи. Двубоят Лудогорец - ЦСКА ще започне в 20,30 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички