Къде да гледаме двубоя Лудогорец - Интер в Лига Европа?


Къде да гледаме двубоя Лудогорец - Интер в Лига Европа?
Снимка: Ludogorets.com

24430 0

Преди жребия за 1/16-финалите в Лига Европа от Лудогорец си пожелаха голям съперник и именно такъв им се падна. Разградчани ще се изправят срещу Интер, като първият двубой е тази вечер от 19:55 часа.

"Орлите" започнаха пролетния дял от Първа лига с убедителна победа от 6:0 срещу Ботев (Враца), като очакванията са Павел Върба да заложи на същия състав. На вратата ще застане Пламен Илиев, а бранителите пред него ще са Сисиньо, Георги Терзиев, Драгош Григоре и Антон Недялков. На пейката вероятно ще останат Комзин Моци и Рафаел Форстър. Капитанът Светослав Дяков и Анисе Абел ще действат в средата на терена, напред ще се разчита на голмайстора Клаудиу Кешерю, а на румънеца ще помагат бразилците Марселиньо, Вандерсон и Каули.

Антонио Конте пък е възможно да заложи на играчи, които пуска по-малко в игра. Това обаче са футболисти като Кристиан Ериксен и Алексис Санчес, така че със сигурност "нерадзурите" няма да подценят сблъсъка. Петима футболисти на Интер отпаднаха от групата за двубоя заради контузии. Това са титулярният страж Самир Ханданович, Алесандро Бастони, Роберто Галярдини, Стефано Сенси и Себастиан Еспозито. Марсело Брозович и Милан Шкриняр пък получиха почивка. Срещата между Лудогорец и Интер ще бъде предавана пряко по БНТ, като ще може да я следите и на НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички