Звезда на Лудогорец посочи най-силните страни на Интер, които да неутрализират


Звезда на Лудогорец посочи най-силните страни на Интер, които да неутрализират
Снимка: Ludogorets.com

2480 0

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру коментира силните страни на Интер преди сблъсъците им в Лига Европа. Първият двубой от 1/16-финалите е в четвъртък в Раград от 19:55 часа, като руменецът заяви, че е наясно колко силни могат да са в атака "нерадзурите". 

"Лукаку и Лаутаро са ключови фигури в атаката на Антонио Конте. Те дават силата на Интер. И двамата могат да работят с топката с невероятно скорост, да се обръщат светкавично и да намират празните пространства. Да не забравяме и Алексис Санчес. Той е много силен, дори да играе малко. Кристиан Ериксен ще се адаптира много бързо. Конте знае какво той може да допринесе отборът да стане по-силен", заяви нападателят пред La Gazzetta dello Sport, като коментира и липсата на вратаря Самир Ханданович, който е контузен.

"Той е страхотен вратар, който знае как да организира защитата си и да влияе положително на съотборниците си. Но без значение кой е на вратата, ние трябва да работим бързо в последните 30 метра до вратата, да центрираме умело и да създаваме повече напрежение пред вратата на Интер", допълни Кешеру. А какво друго изказване направи Кешеру, което със сигурност не е било приятно за феновете на Интер - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички