Къде да гледаме двубоя Динамо (Брест) - Лудогорец в Лига Европа?


Къде да гледаме двубоя Динамо (Брест) - Лудогорец в Лига Европа?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2718 0

Лудогорец тази вечер гостува на Динамо (Брест) в плейофната фаза на Лига Европа и е фаворит за влизане в групите на турнира. "Орлите" започнаха сезона с амбицията да попаднат в Шампионска лига, но отпаднаха в квалификациите от датския Мидтиланд. Двубоят е от 21 часа.

Лудогорец безспорно разполага с по-класни футболисти и е логично да се очаква, че ще постигне своето при гостуването в Беларус. В Разград обаче трябва да имат едно наум, че противникът не е за подценяване. През миналия сезон отборът от Брест прекъсна хегемонията на БАТЕ Борисов в първенството на Беларус, а само преди няколко спечели дербито помежду им с 4:2 и показа, че е в добра форма преди сблъсъка с Лудогорец.

Наставникът на домакините Сергей Ковалчук най-вероятно ще се спре на схемата 4-3-3, като в атака голямото име е Артьом Милевский.Върба може да стане шестият треньор, класирал Лудогорец в групи на евротурнирите след Стойчо Стоев, Георги Дерменджиев, Димитър Димитров-Херо, Пауло Аутуори и Станислав Генчев. Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Diema Sport. Също така днес плейоф за групите играе и ЦСКА срещу Базел - ето къде може да гледате двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички