Доминик Янков призна, че би играл за Канада и разкри амбициозна цел с Лудогорец


Доминик Янков призна, че би играл за Канада и разкри амбициозна цел с Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1966 0

Българският атакуващ футболист на Лудогорец Доминик Янков говори за предстоящия двубой на "орлите" в Лига Европа срещу Динамо (Брест). Той си постави амбициозната задача да реализира в плейофния мач, както и тимът му да се класира за групите в турнира.

"Старая се да давам всичко от себе си. Нещата се постигат с много труд. Вече съм готов за мъжкия футбол, но е много труд­но. В Лудогорец има много класни чужденци. Но когато показвам добри качества на тренировки­те и се представям силно, неща­та се получават. Много съм бла­годарен на Павел Върба за шанса, който ми гласува. Той винаги ми обяснява да не се притеснявам. Каза ми, че е видял качества у мен още с пристигането в клу­бa.

Всеки мечтае да стигне до голям клуб. Сега съм концентри­ран изцяло върху представянето си в Лудогорец. Искам да пожъна големи успехи тук, а след време да заиграя в клуб от топпървенствата на Европа. Дано вкарам още в четвър­тък на Динамо Брест и да поб­едим. Очаква ни трудно госту­ване, но целта ни е да се класира­ме в групите на Лига Европа" - сподели Янков пред блиц.

Освен това, той призна, че би играл за националния отбор на Канада: "Ако Канада ме извикат първи, бих заминал. Обичам Бълга­рия, младежки национал съм на България, преди това бях и юно­шески. Сам решавам, родители­те не ми се месят".

A как се справя Лудогорец с гостуванията си в бившия СССР преди мача с Динамо (Брест) в Лига Европа?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички