Къде да гледаме двубоя Базел - ЦСКА в Лига Европа?


Къде да гледаме двубоя Базел - ЦСКА в Лига Европа?
Снимка: БГНЕС

4241 0

Днес е денят, който всички привърженици на ЦСКА очакват с нетърпение. Водени от Стамен Белчев, "червените" имат реалната възможност да се класират за групите на Лига Европа. За тази цел обаче ще трябва да преодолеят Базел на "Санкт Якоб Парк".

Швейцарците са сериозно име на европейската сцена, но се намират в криза и това дава повод за още по-голям оптимизъм, че могат да бъдат отстранени. За да стигне до този мач, ЦСКА се справи последователно с малтийския Сиренс, БАТЕ Борисов и Б36 Торсхавн от Фарьорските острови, като във всяка една от срещите бе домакин.

В предишните кръгове на турнира Базел победи Осиек, който през миналия сезон стана жертва и на ЦСКА, и Анортозис. Отборът вече не е хегемон в местната Супер лига и отстъпи тази роля на Йънг Бойс, но не трябва да се пропуска, че само преди няколко седмици игра четвъртфинал в Лига Европа срещу Шахтьор (Донецк). Срещата е от 21:30 часа, като ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Diema Sport 2. А какви са шансовете на ЦСКА да победи Базел според Стамен Белчев?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички