Ангел Петричев преди мача с Динамо Брест: Лудогорец ще бъде много силен


Ангел Петричев преди мача с Динамо Брест: Лудогорец ще бъде много силен
Снимка: БГНЕС

1601 0

Изпълнителният директор на българския шампион и хегемон в последните години Лудогорец - Ангел Петричев, говори преди предстоящото изпитание пред "орлите" - 7-мият във временното класиране на Беларус - Динамо Брест. Двата тима се изправят в директен сблъсък за място в групите на Лига Европа.

"Очаква ни труден мач с един корав противник, който е достатъчно амбициран да играе за първи път в историята си в групите на Лига Европа. Надявам се нашият отбор да е достатъчно готов физически, психически и тактически, за да можем да спечелим мача и да влезем в групите. Това е нашата цел. Дано сме ефективни в нападение и в защита и с малко късмет да зарадваме нашите фенове и всички, които обичат Лудогорец.

Не е лесно, но стъпка по стъпка намираме ритъма си. Този Лудогорец ще бъде много силен. Въпросът е след колко време. С всеки ден трябва да растем и да показваме добро лице и да играем успешно в евротурнирите. Цикълът сряда-събота не притеснява Лудогорец. Не мога да си представя, че можем да играем само събота-събота. Не сме свикнали" - сподели Петричев преди да замине към Беларус.

A наставникът Павел Върба определи предстоящия двубой като мача на сезона за Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички