Козмин Моци: Вярвам, че на 7-8 юни Лудогорец пак ще е шампион, не искам да говоря много за ЦСКА


Козмин Моци: Вярвам, че на 7-8 юни Лудогорец пак ще е шампион, не искам да говоря много за ЦСКА
Снимка: ludogorets.com

3904 0

Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, заяви, че "орлите" са наясно какво ги чака в плейофната фаза на Първа лига, но изрази увереност, че отборът отново ще бъде шампион на България:

"Знаем какво ни чака - шестте най-добри отбора в България. Знаем, че няма да е лесно. Както се казва - загубихме точки с ЦСКА 1948 и Левски. Така спечелихме двата мача с ЦСКА. Вярвам, че тия момчета могат да продължат с победите докрай. Вярвам, че на 7-8 юни Лудогорец пак ще е шампион", каза Моци, който бе гост в предаването "Домът на футбола" по Diema Sport.

"Не искам да говоря много за ЦСКА", продължи бившият защитник. "Говоря за Лудогорец - игра и резултати. А те в последно време доказват, че Лудогорец е в по-добра форма. След победата над ЦСКА в София имаме малко преднина. Сигурен съм, че нищо няма да се реши скоро и че трябва да взимаме всички мачове докрай в плейофите".

38-годишният румънец не пожела да коментира в детайли решението на АК за наказанието на ЦСКА:

"Не знам какво реши Апелативната комисия за ЦСКА. Най-хубаво е футболът да се играе пред феновете. А те трябва да разберат, че футболът е спорт, а не война. Трябва да се държат като хора - да подкрепят отбора. Аз мога да поздравя феновете на Ботев в Пловдив - така трябва да се играят мачовете и такива трябва да са мачовете. Не искам да влизам в темата с враждебността. Но не е нормално да се хвърлят камъни на терена и други неща. Това е спорт. Хората трябва да си подкрепят любимия отбор", призова Козмин Моци.

"Очакваме всичко. Всичко е в нашите ръце. Ако вземем всички мачове докрай, няма последният мач да е решителен. Мога да кажа, че след последните 6-7 мача, виждайки как отборът се представя, нямам притеснение, че няма да сме шампиони. Вярвам, че ще станем шампиони. Всеки трофей е важен за Лудогорец. Пожелавам на Петев два трофея - както през 2012-а година", каза още техническият директор на Лудогорец, визирайки и турнира за Купата на България.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Директор в ЦСКА недоволства от решението за домакинството на Черно море, не вярва и във феърплея!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички