Лудогорец - Черно море по ТВ: Къде да гледаме реванша за Купата на България?


Лудогорец - Черно море по ТВ: Къде да гледаме реванша за Купата на България?
Снимка: ludogorets.com

4393 0

Във вечерта на 11 май (четвъртък) Лудогорец приема Черно море на стадион "Хювефарма Арена" в Разград в мач-реванш от 1/2-финалите в турнира за Купата на България!

Първата среща на "Тича" се състоя на 25 април и завърши 2:1 за "орлите" - тогава Алекс Фернандес откри резултата за "моряците", но след това Нонато и Игор Пластун осъществиха пълен обрат още преди почивката. Защитникът на варненци Стефан Велев пък бе изгонен с директен червен картон в 84-тата минута.

Между двете срещи съставът на Ивайло Петев записа три поредни победи в Първа лига - 1:0 срещу ЦСКА, 2:1 срещу Берое и 2:0 срещу Ботев Пловдив. Този на Илиан Илиев пък направи равенства с ЦСКА 1948 (0:0) и с Арда Кърджали (2:2), но за последно надви Спартак Варна в градското дерби с 3:2. 

Иначе, Лудогорец спечели и двата шампионатни мача срещу Черно море през настоящата кампания - 3:2 на "Тича" на 29 август (8 кръг) и 3:2 на "Хювефарма Арена" на 12 март (23 кръг).

Начален час + ТВ програма

*Двубоят днес ще стартира в 19:00 часа и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "DIEMA SPORT 1". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Лудогорец - Черно море НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички